Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Syltning/saft
1
2
3
Abrikos-gulerodsmarmelade
Denne lækre abrikos-gulerodsmarmelade er ganske nem at lave med få ingredienser. Lav abrikos-gulerodsmarmeladen, så den kan nydes til morgenbrødet
Abrikosmarmelade
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Alliancemarmelade
En opskrift på Alliancemarmelade med syltekirsebær, hindbær og ribs. Let at lave og prisvenlig. Kan tilberedes i mikroovn. Serveres skoldet på brød eller til ost. Følg trin-for-trin instruktionerne for et perfekt resultat.
Ananaskirsebær marmelade
Opskrift på ananaskirsebær syltetøj med friskpresset citronsaft. Skold glas og følg opskriften fra Dansukker for en lækker konsistens og smag.
Appelsinmarmelade
Appelsinmarmelade er marmelade, som er let at lave med ganske få ingredienser. Prøv denne appelsinmarmelade og få lækkert marmelade til morgenbrødet
Appelsinmarmelade dejlig opskrift
Det er nemt at lave sin egen marmelade, og følger du denne opskrift på appelsinmarmelade, får du lækkerier på glas med en dejlig appelsinsmag
Appelsinmarmelade igen
Opskrift på hjemmelavet appelsinmarmelade. Nemt og billigt. Perfekt til syltning. Kræver 30 minutters arbejdstid og 1 time 50 minutters kogetid. Ingredienser: appelsiner, citroner, sukker, citronsyre. Let at lave og fryse-egnet.
Appelsinmarmelade, råsyltet
En opskrift på hjemmelavet appelsinmarmelade. Nem at lave med få ingredienser. Skræl, hak og rør appelsiner og sukker sammen. Opbevar svalt, kunne fryses. Holdbarhed 1 måned på glas og op til 10 måneder i fryseren. Find flere opskrifter på appelsinmarmelade på vores hjemmeside.
Appelsinskal, syltet
Opskrift på syltede appelsinskal. Nem og billig opskrift der kan tilberedes i mikroovn. Perfekt til pynt på desserter og bagværk. Skallerne kan også bruges til konfekt. Sukkerlagen kan tilsmages med kanel eller nelliker. Gør dine retter ekstra lækre med syltede appelsinskal.
Asier, syltede
Opskrift på syltede asier med en lækker eddikelage og krydderier. Let at lave, men kræver tid. Skal trække i 7 dage. Inkluderer ingredienser og trin-for-trin instruktioner. Perfekt som tilbehør til diverse retter.
Blommemarmelade
En lækker opskrift på blommemarmelade, der kan tilberedes nemt og hurtigt. Perfekt til brød, pandekager eller ost. Lavet med friske blommer, sukker og kanelstang.
Blommer, syltede
Opskrift på syltede blommer med reineclauder. En lækker delikatesse med krydderier og citron. Perfekt som tilbehør eller som topping til desserter.
Blåbærmarmelade
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Blåbærsyltetøj og blåbærsaft
I opskriftsuniverset på Kogebog.dk finder du mange spændende og dejlige opskrifter. Prøv fx denne nemme og utrolig lækre opskrift på blåbærsyltetøj og -saft
Brombærfrysetøj
Opskrift på Brombærfrysetøj: Let at lave med kun 3 ingredienser. Mos brombær med sukker, fyld i forme og frys ned. Holdbar i fryseren i op til 1 år. Perfekt til desserter.
Brombær-jordbær-lime-syltetøj
Forkælelse om morgenen: frisk, saftig og med masser af bær - Du får succes med denne opskrift 💖
Brombærkompot
Opskrift på Brombærkompot: Friske brombær, æble, sukker og citronsaft koges sammen i 10 minutter. Serveres til vildtretter eller lammekød. Kan fryses i op til 6 måneder. Let og billig at lave.
Brombærmarmelade
En nem opskrift på brombærmarmelade med kun få ingredienser. Trækningstid på 2 timer og kogetid på 15-20 minutter. Perfekt tilbehør til syltning.
Brombærsyltetøj
Brombærsyltetøj er ganske let at lave og smager skønt. Prøv denne hjemmelavede syltetøj til noget godt hjemmebagt franskbrød eller morgenmaden eller brunch
Burger relish opskrift
Denne burger-fornøjelse er absolut enestående. Dette er en tæt kopi af den originale Wimpy franchise-burger-historie, som er berømt over hele kloden
Bærsyltetøj med chokolade
Syltetøj er godt. Chokolade er godt. Sammen er det helt vidunderligt fxpå varme scones, ristet brød eller vaniljeis.
Champignon, sursyltede
Opskrift på champignon sursyltede med lækker lage. Nem og billig at lave. Perfekt tilbehør til kødretter og salater. Opbevares i køleskabet i op til 3 uger.
Chili- og pebermarmelade
Det lyder måske vildt, men det smager forrygende godt! Og med syltesukker er det pebernemt
Chilipeber, hel, syltet
En let og velsmagende opskrift på syltede chilipebre. Chilierne skoldes og lægges i et sylteglas. Eddike, salt og sukker koges op og hældes over chilierne. Perfekt til sammenkogte retter.
Chutney, blomme-chutney
Blommechutney opskrift med sveskeblommer, rosiner og eddike. Simrer i gryde i 40 min, tilsæt farin, ingefær og cayennepeber og lad tykne. Opbevares i lufttætte glas. Passer godt til kød og fisk. Holdbarhed ca. 1 år. Byd på tilbehør til din middagsret.
Chutney, hyldebær-chutney
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Chutney, indisk chutney
Opskrift på indisk chutney med courgette, tomater, æbler og krydderier. Let at lave og god til kød- og fiskeretter. Holdbarhed ca. 1 år. Kan tilberedes i mikroovn.
Chutney, mango-chutney
Opskrift på mango-chutney med æbler, løg, rosiner og krydderier. En lækker og aromatisk tilbehør, der kan tilberedes i mikroovn. Perfekt til ostebordet eller som tilbehør til indisk mad. Holdbarhed ca. 1 år.
Chutney, tomat-chutney
Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad. Fine billeder på alle madopskrifter. Kig ind og se udvalget
Citron-pickles
Opskrift på stærk Citron-pickles. En krydret og syrlig syltet citronblanding, perfekt til kødretter. Nem at lave, men kræver en uges trække tid. Olie, sennepsfrø, citron og chilipeber giver en pikant smag. Holdbar 1 måned.
Citrusmarmelade, grov
Opskrift på citrusmarmelade. Skær frugter i skiver, kog med sukker og vand. Tilsæt geleringsmiddel og hæld på rene sylteglas. Holdbarhed: 6 måneder.
Courgetter, syltede
Opskrift på syltede courgetter. Courgetter skæres i skiver og lægges i saltlage i 1 døgn. Herefter lægges de i sylteglas og overhældes med varm eddikelage. Skal trække mindst 2 døgn før de spises. Holdbarhed: 3-4 måneder.
Druesyltetøj
Opskrift på et lækkert druesyltetøj, som er meget nemt at lave og får en smuk dybrød farve. Et dejligt tilbehør til dit brød, vildtretter eller til ostebordet.
Ferskenmarmelade
En opskrift på ferskenmarmelade med rom, citronsaft, sukker og ingefær. Marmeladen koges med ferskner og mandler, og tilsættes geléringsmiddel før den hældes på skoldede glas. Kan bruges som kagefyld og har en holdbarhed på 1 år.
Ferskner, syltede
En opskrift på hjemmelavede syltede ferskner. Fersknerne koges i en lage af hvidvinseddike, sukker, arraklikør og vaniljestang. De syltede ferskner trækker i en uge og kan bruges til and, vildt eller i desserter. Holdbarhed: ca 1 år.
Figner i rødvinslage
Opskrift på Figner i rødvinslage. Nem at lave med få ingredienser. Figner koges i rødvinslage og trækker i køleskabet i 2 dage. Kan serveres med cremefraiche eller flødeskum. Holder sig i ca. 8 dage.
Fin fersken marmelade
Hjemmelavet marmelade er nemt og det smager godt. Prøv denne marmelade med ferskner, citron, portvin, mandler og vanilje. Frisk syltetøj - få opskriften her.
Frugt, syltet
Opskrift på frugtsyltning med sukkerlage. Arbejdstid: ca. 30 min. Kogetid: ca. 10 min. Trækketid: 1-1½ time. Middelsvær at lave. Ingredienser: frisk frugt, sukker, vand, konserveringsmiddel. Trin for trin guide til at lave frugt syltetøj. Holdbarhed: ca. 1 år.
Frugtsaft
En opskrift på frugtsaft med 2 kg frugt, vand, vanilje, sukker og konserveringsmiddel. Saften koges og hældes på rengjorte flasker. Holdbarhed: 6 måneder.
Frysetøj
En simpel opskrift på frysetøj lavet med ribs, hindbær eller solbær. Bærrene marineres i sukker og fryses ned. Holdbarhed i fryseren er 10-12 måneder. Let at lave, men kræver tid til marinering og frysning. Perfekt som tilbehør eller dessert.
Græskar, syltede
En let og billig opskrift på syltede græskar. Græskar skæres i strimler, lægges i saltlage i 1 døgn, koges i eddikelage og fordeles i sylteglas. Holdbarhed på 1 år.🎃
Grønsagsmarmelade
Denne sammenkogte grønsagsmarmelade er et sublimt følgeskab til kødretter, oste og postejer. Kan bruges på brød eller som tilbehør til fx karryretter
Gulerodsmarmelade
En opskrift på Gulerodsmarmelade med abrikoser. Arbejdstid: 40 min. Kogetid: 20 min. Middelsvær at lave. Ingredienser inkluderer gulerødder, abrikoser, sukker og citroner. Holdbarhed: 6 måneder.
Gulerodsmarmelade med abrikoser
En flot og forfriskende marmelade, som er skøn at sætte på morgenbordet især med ristet brød. Du skal blot røre ingredienserne sammen
Gulerodsmarmelade med citron
Frygtelig lækker og helt sikkert vanedannende. Kogebog.dk er det bedste sted med tusindvis af gode opskrifter og vejledning til at lave dejlig mad med billeder
Henkogning
En kort beskrivelse af opskriften på henkogning, hvor madvarer opvarmes i glas til 80-100 °C for konservering. Mikroorganismer og bakterier dræbes, og maden kan holde sig længe. Få tips til opbevaring og holdbarhed.
Hindbærmarmelade
En opskrift på Hindbærmarmelade. Friske hindbær koges med sukker og konserveringsmiddel. Marmeladen trækker før kogning og opbevares i rene glas. Gelerer bedre med umoden frugt. Holdbarhed: 6 måneder.
Hindbærsyltetøj
Opskrift på hindbærsyltetøj: Friske hindbær og sukker lagvis i gryde, trække 12 timer. Koges og skummes. Hældes på skoldede glas og konserveres. Holdbarhed: 6 måneder.
Hjemmelavet syltetøj
Hjemmelavet syltetøj er lækkert til morgenmaden eller brunch. Prøv hjemmelavet syltetøj i pandekager, på franskbrød eller på rundstykket.
Hybenmarmelade
En let og billig opskrift på hybenmarmelade og syltede hyben. Arbejdstid: 2 timer. Kogetid: 30 min. Kan laves i mikroovn. Ingredienser og fremgangsmåde beskrevet. Tips til variationer. Holdbarhed: ca ½ år.
1
2
3
1
2
3
Madplan
Min kogebog
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Kalorieberegner
Omregn
Måltid
Aftensmad
Brunch
Buffet
Børnekokke
Børnemad
Dessert
Dyremad
Egnsret
Fastfood
Forretter
Frokost
Gl. dansk mad
Gryderet
Grød
Lækkerier
Menuer
Morgenmad
Nationalret
Natmad
Natur og skovtur
Pizza
Smørrebrød
Snacks/sødt
Suppe
Sushi
Tapas/små retter
Tema
Ingredienser
Alle råvarer/info
Fisk
Fjerkræ
Frugt og bær
Gris
Grønsager
Is og sorbet
Kalvekød
Kartofler
Lamme-/fårekød
Oksekød
Ost/mælk/æg
Pasta/nudler
Pølser
Pålæg
Ris/bønner/gryn
Skaldyr/bløddyr
Svampe
Vildt/vildtfugle
Øl, vin og spiritus
Metode
Airfryer
Bagemaskine
Fondue
Friture
Fryser
Grill / spid
Gryde
Mikroovn
Ovn
Pande
Røgning
Saltning
Sous vide
Stegeso
Syltning/saft
Trykkoger
Wok
Tilbehør
Alt tilbehør
Dip og dressing
Drikke
Drinks
Marinade
Salater
Sauce
Smoothies/juice
Højtider
Bryllup
Fars dag
Fest / fødselsdag
Halloween
Jul
Mors dag
Mortensaften
Nytår
Pinse
Påske
Sæson
Valentinsdag
Bagværk
Alt bagværk
Boller
Brød
Cupcake/muffin
Kage og tærte
Kager
Lagkage/roulade
Madtærte / pie
Omelet
Pandekage/vafler
Pizza
Skærekage
Småkage/kiks
Wienerbrød
Diæt
Fedtfattig
Glutenfri
Slankeret 💘
Vegetar
Udland
Afrika
Amerika
Andre lande
Asien
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Norge
Spanien
Sverige
Tyskland
Østasien
Østeuropa
Info
Al information
Alkoholtester
Antal personer
Brugsanvisning
Grundopskrifter
Kalorieberegner
Mad til 1 person
Madplan
Min kogebog
Omregn gram til dl
Sæson
Tidsforbrug
Tips/info
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med
Airfryer
Alkoholtester
Børnekokke
Gl. dansk mad
Gryderet
Kage/tærte
Kalorieberegner
Lagkage/roulade
Madtærter
Min kogebog
Omregn gram til dl
Smørrebrød
Stegeso
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Ehlena
Vær opmærksom på at henkogning af kød, grøntsager, fisk og skaldyr udelukkende bør foretages under tryk (ved trykhenkogning i en...
Dante
Hvordan kan du få 25 ud af det når de ser så store ud
Lone
Jeg er vild med hjertebrød, men ingen bagere bager dem længere, kan jeg købe formen hos dig???
Kogebog.dk
Vælg mellem at halvere opskriften og at købe 2 forme. Hjertebrødet er lækkert uanset hvad du vælger.
Ved du alt om kogekunst? Prøv vores nye quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Ja
Nej, det vil jeg ikke have
Nej, ikke endnu, men snart
Ved ikke hvad det er
Er på min ønskeliste
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...